|
kuchnia+
|
|
kuchnia+
|
|
kuchnia+
|
|
|
|
Sobota (2014-08-16)
|
|
Niedziela (2014-08-17)
|
|
Poniedziałek (2014-08-18)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6:00
|
Tomek Jakubiak rusza w kolejną podróż. Odwiedza różne zakątki Polski i poszukuje w nich nowych lub zapomnianych smaków i kulinarnych ciekawostek. Produkty i potrawy charakterystyczne dla poznawanych miejsc, stają się dla niego punktem wyjścia do tworzenia własnych autorskich przepisów. W drugim sezonie serii Tomasz sięgnie po ...
|
|
|
|
6:00
|
Tomek Jakubiak rusza w kolejną podróż. Odwiedza różne zakątki Polski i poszukuje w nich nowych lub zapomnianych smaków i kulinarnych ciekawostek. Produkty i potrawy charakterystyczne dla poznawanych miejsc, stają się dla niego punktem wyjścia do tworzenia własnych autorskich przepisów. W drugim sezonie serii Tomasz sięgnie po ...
|
|
|
|
6:00
|
Tomek Jakubiak rusza w kolejną podróż. Odwiedza różne zakątki Polski i poszukuje w nich nowych lub zapomnianych smaków i kulinarnych ciekawostek. Produkty i potrawy charakterystyczne dla poznawanych miejsc, stają się dla niego punktem wyjścia do tworzenia własnych autorskich przepisów. W drugim sezonie serii Tomasz sięgnie po ...
|
|
|
|
|
6:30
|
Warszawski restaurator Piotr Przykaza zaprasza do swoich sześciu lokali. Gospodarz przygotuje dwa dania z kuchni międzynarodowej. Poznamy tajniki potraw, aby je samodzielnie przygotowywać.
|
|
|
|
6:30
|
Malka Kafka, Żydówka mieszkająca w Warszawie odkrywa przed widzami tajemnice, coraz modniejszej w ostatnich latach kuchni koszernej. W Stanach Zjednoczonych i Europie Zachodniej tradycyjna kuchnia żydowska święci tryumfy w Polsce niewiele się o niej mówi, nie ma też restauracji koszernych. Program Malki ma przybliżyć zjawisko zasady ...
|
|
|
|
6:30
|
Malka Kafka, Żydówka mieszkająca w Warszawie odkrywa przed widzami tajemnice, coraz modniejszej w ostatnich latach kuchni koszernej. W Stanach Zjednoczonych i Europie Zachodniej tradycyjna kuchnia żydowska święci tryumfy w Polsce niewiele się o niej mówi, nie ma też restauracji koszernych. Program Malki ma przybliżyć zjawisko zasady ...
|
|
|
|
|
7:00
|
Małgorzata Molska zabiera widzów w egzotyczną podróż pachnącą cynamonem, wanilią, kokosami i buddyjskimi kadzidłami. Celem Gosi jest Cejlon i poznanie tajemnic kuchni mieszkańców Sri Lanki. Podczas wizyt w Kolombo, nad oceanem, w rejonie Kandy odważnie spróbuje regionalnych dań i produktów. Każdym z odcinków przygotuje potrawę ...
|
|
|
|
7:00
|
Co miesiąc stacja ogłasza konkurs dla widzów na najciekawsze przepisy na dania tematyczne. Spośród nadesłanych propozycji jury kuchni+ wybierze dziesięć najciekawszych potraw. Ich autorzy zostaną zaproszeni na warsztaty prowadzone przez m.in. Tomasza Jakubiaka i Adama Chrząstowskiego oraz staną przed kamerą.
|
|
|
|
7:05
|
Co miesiąc stacja ogłasza konkurs dla widzów na najciekawsze przepisy na dania tematyczne. Spośród nadesłanych propozycji jury kuchni+ wybierze dziesięć najciekawszych potraw. Ich autorzy zostaną zaproszeni na warsztaty prowadzone przez m.in. Tomasza Jakubiaka i Adama Chrząstowskiego oraz staną przed kamerą.
|
|
|
|
|
7:30
|
Prezentacja atrakcyjnych produktów codziennego użytku, które można kupić nie wychodząc z domu.
|
|
|
|
7:30
|
Prezentacja atrakcyjnych produktów codziennego użytku, które można kupić nie wychodząc z domu.
|
|
|
|
7:30
|
Teleturniej dla miłośników gotowania i zabawy, w którym rywalizują ze sobą dwie drużyny, złożone z szefów kuchni, dziennikarzy, krytyków kulinarnych i gwiazd. Prowadzi Paweł Loroch.
|
|
|
|
|
8:15
|
Znany szef kuchni Andrzej Polan zabiera widzów w kulinarną podróż po wyjątkowych zakątkach Polski. Będzie gościć w gospodarstwach i domach ludzi, którzy żyją w zgodzie z naturą. Spotka się z miłośnikami pozamiejskiego życia, którzy pomogą mu odkrywać lokalne smaki. Ekipa programu odwiedzi m.in. Warmię, Mazury, Podlasie, ...
|
|
|
|
8:15
|
Spalony?
- odc. 1, sportowy magazyn kulinarny, Polska 2011
Prow. Tomasz Leśniak, Marcin Rosłoń
Marcin Rosłoń i Tomasz Leśniak udowadniają, że kochający sport mężczyźni i gotowanie to pojęcia, które nie muszą się wykluczać. W programie obaj prowadzący gotują i rozmawiają o zdrowych sposobach odżywiania. Wymienią się pomysłami na kuchenne triki i sportowe zagrywki. Przy okazji zdradzają wiele przepisów na dania i ...
|
|
|
|
8:00
|
ImprezuJemy
- odc. 6, magazyn kulinarny, Polska 2010
Prow. Agata Jędraszczak
Agata Jędraszczak zdradza, jak bez większego wysiłku i godzin spędzonych w kuchni przygotować dania na spotkanie z przyjaciółmi. Gospodyni programu twierdzi, że kluczem do udanej zabawy są przyjęcia tematyczne. W pierwszym odcinku zaprasza na piknik. Do przyjaciół wysyła pęczek ziół przewiązanych sznureczkiem z doczepionym ...
|
8:15
|
Prezentacja atrakcyjnych produktów codziennego użytku, które można kupić nie wychodząc z domu.
|
|
|
|
|
8:45
|
Twórcy serii zaglądają przez uchylone drzwi do kuchni w domach Europy i świata, aby odkryć różnorodność kultur i smaków. Poszukują regionalnych specjałów na targach i bazarach, odwiedzają lokalne wytwórnie serów i winiarnie i przyglądają się codziennym zajęciom rolników, rybaków, pasterzy i rzemieślników.
|
|
|
|
8:45
|
Spalony?
- odc. 2, sportowy magazyn kulinarny, Polska 2011
Prow. Tomasz Leśniak, Marcin Rosłoń
Marcin Rosłoń i Tomasz Leśniak udowadniają, że kochający sport mężczyźni i gotowanie to pojęcia, które nie muszą się wykluczać. W programie obaj prowadzący gotują i rozmawiają o zdrowych sposobach odżywiania. Wymienią się pomysłami na kuchenne triki i sportowe zagrywki. Przy okazji zdradzają wiele przepisów na dania i ...
|
|
|
|
|
|
|
9:15
|
Paweł Loroch i Agata Pruchniewska odkrywają zapomnianą kuchnię staropolską. Przebrani w kostiumy z epoki, starają się z łowić ryby w wilanowskim stawie i upolować dziką zwierzynę. W humorystycznej formie przekazują potomnym przepisy sprzed wieków. Przypominają, że niegdyś codziennymi napitkami Polaków były piwo oraz miody. Na ...
|
|
|
|
9:20
|
Program jest zapisem z wyprawy miłośniczki dobrej kuchni i dziennikarki kulinarnej, Gosi Polańczyk, do Turcji. Gosia wyrusza na spotkanie z nowymi smakami i aromatami. Podczas swojej zgłębia tajemnice tureckich specjałów, spotyka lokalnych znawców tematu i wyszukuje kuchenne ciekawostki. W każdym odcinku gospodyni programu przygotowuje ...
|
|
|
|
9:20
|
Jan Kuroń i Jakub Kuroń przedstawiają dania kuchni europejskiej związane ze znanymi postaciami i wydarzeniami. Dowiemy się m.in. jakie dania powstały dla Nelsona i Pawłowej i jakie tajemnice kryją się za nazwami potraw.
|
|
|
|
|
9:45
|
Autorzy programu demaskują sekrety popularnego napoju, który uważany jest za niezdrowy i bardzo tuczący. Marka płynów gazowanych z charakterystycznym logotypem w postaci białego napisu na czerwonym tle stała się ikoną popkultury. Firma sprzedaje około 1,5 miliarda puszek dziennie. Do 2020 roku planuje podwoić tę ilość. ...
|
|
|
|
9:50
|
Seria przybliża widzom tajemnice francuskich mistrzów kuchni. Ukazuje prestiżowe restauracje, charakterystyczne miejsca i przykłady prawdziwej art de la table. Ponadto widzowie otrzymają porcję porad kulinarnych pochodzących od najlepszych szefów kuchni, a także zobaczą najwspanialsze posiadłości należące do mieszkańców tego kraju.
|
9:55
|
Tomasz Jakubiak po raz trzeci wyrusza w Polskę, aby odkrywać lokalne smaki i aromaty. Odwiedza różne miejsca i czerpie inspiracje z różnych produktów. Łączy nieznane tradycyjne smaki z kucharską maestrią. Tym razem prowadzący przypomina widzom o istnieniu krajowych serów pleśniowych, tradycyjnych jogurtów oraz doskonałych ...
|
|
|
|
9:50
|
Jola i Mirek ruszają szlakiem restauracji, które są otwarte na ludzi na różnych dietach. Na początku odwiedzają Sopot. Widzowie dowiedzą się, czy to miasto trafi na specjalną mapę restauracji.
|
|
|
|
|
|
|
10:25
|
Prawdopodobnie najlepiej nie mieć żadnych uwag co do sposobu gotowania Michaela Smitha, bo inaczej od mającego dwa metry wzrostu kucharza możecie nie dostać nawet deseru! W rzeczywistości Michael jest chyba jednym z najmilszych szefów kuchni, jakiego moglibyście spotkać, a podróżowanie z nim w tym programie pozwoli wam poznać prawie ...
|
|
|
|
10:10
|
Prezentacja atrakcyjnych produktów codziennego użytku, które można kupić nie wychodząc z domu.
|
|
|
|
|
10:45
|
Jamie Oliver, sławny szef kuchni w Wielkiej Brytanii, wyrusza samochodem kempingowym do Włoch, gdzie ma nadzieję znaleźć inspiracje. Poszukiwania rozpoczyna z dala od utartych szlaków. Wieś włoska hołduje tradycyjnej kuchni.
|
|
|
|
10:50
|
Prawdopodobnie najlepiej nie mieć żadnych uwag co do sposobu gotowania Michaela Smitha, bo inaczej od mającego dwa metry wzrostu kucharza możecie nie dostać nawet deseru! W rzeczywistości Michael jest chyba jednym z najmilszych szefów kuchni, jakiego moglibyście spotkać, a podróżowanie z nim w tym programie pozwoli wam poznać prawie ...
|
|
|
|
10:40
|
Kuchnia Francji to nieustająca podróż poprzez świat smaków oraz receptur doskonalonych przez wieki. Mimo że dania pochodzące z tego kraju kojarzą się z wykwintnością i wyrafinowaniem, można je bez kłopotu przygotować w każdej kuchni. Miłośniczka kuchni francuskiej, Laura Calder w kolejnych odcinkach zdradzi widzom przepisy na ...
|
|
|
|
|
11:15
|
Szefowie kuchni stają przy kuchennym blacie, aby konkurować ze sobą w obieraniu, siekaniu pieczeniu, gotowaniu i smażeniu. Ten, który wykaże się największym talentem kucharskim odniesie zwycięstwo.
|
|
|
|
11:20
|
ABC GOTOWANIA
- odc. 5, magazyn kulinarny, Polska 2013
Prow. Marieta Marecka
Prowadząca program Marieta Marecka udziela praktycznych porad wszystkim amatorom gotowania.
|
|
|
|
11:05
|
Spiżarnia Maryli
- odc. 6, magazyn kulinarny, Polska 2009
Prow. Maryla Musidłowska
Maryla Musidłowska radzi, jak zapełniać spiżarnię przetworami własnej produkcji, korzystając z sezonowych owoców i warzyw. Także praktyczne rady dotyczące przygotowania słoików, weków itp.
|
11:15
|
Adam na lato
- odc. 6, magazyn kulinarny, Polska 2009
Prow. Adam Chrząstowski
Adam Chrząstowski przekonuje, że potrawy z grilla to nie tylko kaszanka i karkówka. Proponuje m.in. kurczaka marynowanego w jogurcie z korzennymi przyprawami, pstrąga z ziołami i inne.
|
|
|
|
|
|
|
11:50
|
Między kasą a zapleczem 2
- odc. 7, Wielka Brytania 2012
Reż. Paul Walker
Wyk. Mark Addy jako Andy, Jane Horrocks jako Julie, Jason...
Druga seria przedstawiająca zabawne perypetia pracowników wyimaginowanego brytyjskiego supermarketu "Valco". Tu praca rozpoczyna się o świcie. Pracownicy biegają po terenie hali, przygotowując się na przybycie klientów. Mimo nawału pracy znajdują również czas na zwierzenie, plotki i poważne rozmowy o osobistych problemach. Bywa, ...
|
|
|
|
11:30
|
Prezentacja atrakcyjnych produktów codziennego użytku, które można kupić nie wychodząc z domu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
12:05
|
Szefowie kuchni stają przy kuchennym blacie, aby konkurować ze sobą w obieraniu, siekaniu pieczeniu, gotowaniu i smażeniu. Ten, który wykaże się największym talentem kucharskim odniesie zwycięstwo.
|
|
|
|
12:20
|
Między kasą a zapleczem 2
- odc. 8, Wielka Brytania 2012
Reż. Paul Walker
Wyk. Mark Addy jako Andy, Jane Horrocks jako Julie, Jason...
Druga seria przedstawiająca zabawne perypetia pracowników wyimaginowanego brytyjskiego supermarketu "Valco". Tu praca rozpoczyna się o świcie. Pracownicy biegają po terenie hali, przygotowując się na przybycie klientów. Mimo nawału pracy znajdują również czas na zwierzenie, plotki i poważne rozmowy o osobistych problemach. Bywa, ...
|
|
|
|
12:00
|
Kolejna seria jednego z najlepszych programów lajfstajlowych na świecie. Najbardziej znana amerykańska pani domu Martha Stewart prezentuje nowe, inspirujące pomysły dotyczące gotowania, urządzania przyjęć czy dekoracji domu. Gośćmi Marthy są gwiazdy filmu, muzyki, sportu, polityki oraz wybitni szefowie kuchni.
|
|
|
|
|
12:55
|
Seria przybliża widzom tajemnice francuskich mistrzów kuchni. Ukazuje prestiżowe restauracje, charakterystyczne miejsca i przykłady prawdziwej art de la table. Ponadto widzowie otrzymają porcję porad kulinarnych pochodzących od najlepszych szefów kuchni, a także zobaczą najwspanialsze posiadłości należące do mieszkańców tego kraju.
|
|
|
|
12:50
|
Między kasą a zapleczem 2
- odc. 9, Wielka Brytania 2012
Reż. Paul Walker
Wyk. Mark Addy jako Andy, Jane Horrocks jako Julie, Jason...
Druga seria przedstawiająca zabawne perypetia pracowników wyimaginowanego brytyjskiego supermarketu "Valco". Tu praca rozpoczyna się o świcie. Pracownicy biegają po terenie hali, przygotowując się na przybycie klientów. Mimo nawału pracy znajdują również czas na zwierzenie, plotki i poważne rozmowy o osobistych problemach. Bywa, ...
|
|
|
|
12:45
|
Prezentacja atrakcyjnych produktów codziennego użytku, które można kupić nie wychodząc z domu.
|
|
|
|
|
13:05
|
ABC GOTOWANIA
- odc. 4, magazyn kulinarny, Polska 2013
Prow. Marieta Marecka
Prowadząca program Marieta Marecka udziela praktycznych porad wszystkim amatorom gotowania.
|
|
|
|
13:15
|
Znany szef kuchni Andrzej Polan zabiera widzów w kulinarną podróż po wyjątkowych zakątkach Polski. Będzie gościć w gospodarstwach i domach ludzi, którzy żyją w zgodzie z naturą. Spotka się z miłośnikami pozamiejskiego życia, którzy pomogą mu odkrywać lokalne smaki. Ekipa programu odwiedzi m.in. Warmię, Mazury, Podlasie, ...
|
|
|
|
13:15
|
Szefowa kuchni Lucinda Scala Quinn uczy gotować posiłki z tego, co akurat znajduje się w lodówce. Specjalistka udowadnia, że sprytny kucharz, aby przygotować doskonały posiłek dla całej rodziny potrzebuje tylko kilku prostych składników. Wystarczy odrobina pomysłowości, ryż, makaron, kasza, kilka konserw, krojone warzywa z ...
|
|
|
|
|
13:35
|
Osiemnaścioro najlepszych uczestników poprzednich edycji dostaje drugą szansę na zdobycie prestiżowego tytułu "Top Chef" oraz 200 tysięcy dolarów. Przed zawodnikami, którzy rywalizować będą w jednej z nowojorskich kuchni, kolejna seria trudnych zadań. Ich kulinarne dzieła oceniać będą Tom Colicchio, Gail Simmons oraz Anthony ...
|
|
|
|
13:45
|
Znany szef kuchni Andrzej Polan zabiera widzów w kulinarną podróż po wyjątkowych zakątkach Polski. Będzie gościć w gospodarstwach i domach ludzi, którzy żyją w zgodzie z naturą. Spotka się z miłośnikami pozamiejskiego życia, którzy pomogą mu odkrywać lokalne smaki. Ekipa programu odwiedzi m.in. Warmię, Mazury, Podlasie, ...
|
|
|
|
13:40
|
Trzecia odsłona serialu, w którym Janella Purcell i Gary Mehigan porównują ze sobą wiele wykluczających się teorii, dotyczących prawidłowego żywienia. W kolejnych odcinkach zasięgają opinii specjalistów. Często okazuje się, że nawet oni mają różne zdania na temat tego, co należy jeść.
|
|
|
|
|
14:25
|
Luke, Australijczyk wietnamskiego pochodzenia, zabiera widzów w kulinarną podróż po kraju przodków. Prowadzący zachęca do zapoznania się z aromatami i smakami dorzecza Mekongu, rzeki, w której żyje około 1200 gatunków ryb oraz wiele innych rodzajów zwierząt.
|
|
|
|
14:15
|
W trzeciej serii programu Anna Olson zaprasza do rodzinnej Kanady. Tutaj z przyjaciółmi winiarzami, farmerami, rzeźnikami rozmawia na temat jedzenia. Następnie z właściwym sobie spokojem przygotowuje potrawy, objaśniając dokładnie tajniki przepisów. Wśród potraw, które przyrządzi tym razem znajdą się m.in.: żeberka po wiejsku, ...
|
|
|
|
14:10
|
W roku 1998 Hugh Fearnley-Whittingstall przeniósł się do River Cottage w hrabstwie Dorset. Jego celem była uprawa własnych owoców i warzyw oraz produkcja żywności i win.
|
|
|
|
|
14:55
|
Luke, Australijczyk wietnamskiego pochodzenia, zabiera widzów w kulinarną podróż po kraju przodków. Prowadzący zachęca do zapoznania się z aromatami i smakami dorzecza Mekongu, rzeki, w której żyje około 1200 gatunków ryb oraz wiele innych rodzajów zwierząt.
|
|
|
|
14:45
|
W trzeciej serii programu Anna Olson zaprasza do rodzinnej Kanady. Tutaj z przyjaciółmi winiarzami, farmerami, rzeźnikami rozmawia na temat jedzenia. Następnie z właściwym sobie spokojem przygotowuje potrawy, objaśniając dokładnie tajniki przepisów. Wśród potraw, które przyrządzi tym razem znajdą się m.in.: żeberka po wiejsku, ...
|
|
|
|
14:40
|
Seria dokumentalna przybliżająca historię, właściwości i pochodzenie produktów takich jak czekolada, wino i Bourbon. Każdy odcinek poświęcony jest jednemu z nich. Widzowie poznają wiele ciekawostek związanych z tymi produktami. Odwiedzają amerykańską gorzelnię i fabrykę czekolady, dowiadują się, czemu wina z Nowego Świata ...
|
|
|
|
|
15:25
|
Znany szef kuchni Peter Kuruvita jedzie w swoje rodzinne strony na Sri Lankę. Stara się przybliżyć widzom nie tylko potrawy z tego regionu, lecz również kulturę kulinarną i wpływ jedzenia na lokalne społeczeństwo. Peter odwiedzi m.in. miasta Colombo, Kandy, Galle i Jaffna.
|
|
|
|
15:15
|
Znany szef kuchni Chuck Hughes udaje się w podróż po Meksyku. Chce odkryć niepowtarzalne, autentyczne smaki i aromaty. Przemierza cały kraj swoim dżipem, by w każdym odcinku odkryć inny meksykański region. Poznaje lokalne potrawy. Będzie przygotowywał steki, jadł z rybakami sashimi, gotował koniki polne i robił tortille na zboczu ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
15:45
|
Street food to jedzenie przygotowywane w prowizorycznych ulicznych stoiskach, serwowane bezpośrednio przechodniom. Często te kramy są prawdziwymi kulinarnymi centrami miast. Ishai Golan zaprasza widzów w ekscytującą podróż po metropoliach świata, podczas której będzie odkrywał ich kulinarne oblicza. Podpowie, czego warto spróbować ...
|
|
|
|
15:40
|
|
|
|
|
|
16:00
|
Rick Stein swoim kamperem przemierza Hiszpanię. Według niego nie ma na świecie miejsca, gdzie lepiej przygotowuje się ryby. Odwiedza Galicję, która słynie ze znakomitych owoców morza. Tam odwiedzi ulubioną restaurację byłego króla Hiszpanii, w której spróbuje tortillas de patatas. Pojedzie również do Kraju Basków oraz regionu ...
|
|
|
|
16:15
|
Street food to jedzenie przygotowywane w prowizorycznych ulicznych stoiskach, serwowane bezpośrednio przechodniom. Często te kramy są prawdziwymi kulinarnymi centrami miast. Ishai Golan zaprasza widzów w ekscytującą podróż po metropoliach świata, podczas której będzie odkrywał ich kulinarne oblicza. Podpowie, czego warto spróbować ...
|
|
|
|
16:10
|
Kolejna seria jednego z najlepszych programów lajfstajlowych na świecie. Najbardziej znana amerykańska pani domu Martha Stewart prezentuje nowe, inspirujące pomysły dotyczące gotowania, urządzania przyjęć czy dekoracji domu. Gośćmi Marthy są gwiazdy filmu, muzyki, sportu, polityki oraz wybitni szefowie kuchni.
|
|
|
|
|
|
|
16:45
|
Annabel Langbein zaprasza amatorów smacznego jedzenia do Nowej Zelandii. W drugim sezonie programu prowadząca zaprezentuje widzom m.in. przepis na aromatyczną wołowinę z warzywami sezonowymi, turecką zupę panny młodej, błyskawiczne ciasto pomarańczowe oraz owocowy ponch w stylu retro.
|
|
|
|
|
|
|
17:05
|
Tomasz Jakubiak po raz trzeci wyrusza w Polskę, aby odkrywać lokalne smaki i aromaty. Odwiedza różne miejsca i czerpie inspiracje z różnych produktów. Łączy nieznane tradycyjne smaki z kucharską maestrią. Tym razem prowadzący przypomina widzom o istnieniu krajowych serów pleśniowych, tradycyjnych jogurtów oraz doskonałych ...
|
|
|
|
17:15
|
Annabel Langbein zaprasza amatorów smacznego jedzenia do Nowej Zelandii. W drugim sezonie programu prowadząca zaprezentuje widzom m.in. przepis na aromatyczną wołowinę z warzywami sezonowymi, turecką zupę panny młodej, błyskawiczne ciasto pomarańczowe oraz owocowy ponch w stylu retro.
|
|
|
|
17:00
|
Kuchnia Francji to nieustająca podróż poprzez świat smaków oraz receptur doskonalonych przez wieki. Mimo że dania pochodzące z tego kraju kojarzą się z wykwintnością i wyrafinowaniem, można je bez kłopotu przygotować w każdej kuchni. Miłośniczka kuchni francuskiej, Laura Calder w kolejnych odcinkach zdradzi widzom przepisy na ...
|
|
|
|
|
17:35
|
Tomasz Jakubiak po raz trzeci wyrusza w Polskę, aby odkrywać lokalne smaki i aromaty. Odwiedza różne miejsca i czerpie inspiracje z różnych produktów. Łączy nieznane tradycyjne smaki z kucharską maestrią. Tym razem prowadzący przypomina widzom o istnieniu krajowych serów pleśniowych, tradycyjnych jogurtów oraz doskonałych ...
|
|
|
|
17:45
|
ABC GOTOWANIA
- odc. 5, magazyn kulinarny, Polska 2013
Prow. Marieta Marecka
Prowadząca program Marieta Marecka udziela praktycznych porad wszystkim amatorom gotowania.
|
|
|
|
17:30
|
Kontynuacja "Nagiego szefa". Przez dom najsłynniejszego brytyjskiego kucharza przewijają się przeróżni goście, od modelek, aż po magików. Wszyscy przychodzą z nadzieją na niezapomnianą ucztę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18:05
|
Między kasą a zapleczem 2
- odc. 7, Wielka Brytania 2012
Reż. Paul Walker
Wyk. Mark Addy jako Andy, Jane Horrocks jako Julie, Jason...
Druga seria przedstawiająca zabawne perypetia pracowników wyimaginowanego brytyjskiego supermarketu "Valco". Tu praca rozpoczyna się o świcie. Pracownicy biegają po terenie hali, przygotowując się na przybycie klientów. Mimo nawału pracy znajdują również czas na zwierzenie, plotki i poważne rozmowy o osobistych problemach. Bywa, ...
|
|
|
|
18:15
|
Światowej sławy szef kuchni, David Chang, rusza na poszukiwania inspiracji kulinarnych. Stara się znaleźć połączenie między jedzeniem a naturą, nauką, muzyką, sztuką, sportem i historią. Każdy z tych elementów ma nadać przygotowywanym przez niego potrawom unikalną wartość.
|
|
|
|
18:00
|
Szefowa kuchni Lucinda Scala Quinn uczy gotować posiłki z tego, co akurat znajduje się w lodówce. Specjalistka udowadnia, że sprytny kucharz, aby przygotować doskonały posiłek dla całej rodziny potrzebuje tylko kilku prostych składników. Wystarczy odrobina pomysłowości, ryż, makaron, kasza, kilka konserw, krojone warzywa z ...
|
|
|
|
|
18:30
|
Między kasą a zapleczem 2
- odc. 8, Wielka Brytania 2012
Reż. Paul Walker
Wyk. Mark Addy jako Andy, Jane Horrocks jako Julie, Jason...
Druga seria przedstawiająca zabawne perypetia pracowników wyimaginowanego brytyjskiego supermarketu "Valco". Tu praca rozpoczyna się o świcie. Pracownicy biegają po terenie hali, przygotowując się na przybycie klientów. Mimo nawału pracy znajdują również czas na zwierzenie, plotki i poważne rozmowy o osobistych problemach. Bywa, ...
|
|
|
|
18:45
|
Światowej sławy szef kuchni, David Chang, rusza na poszukiwania inspiracji kulinarnych. Stara się znaleźć połączenie między jedzeniem a naturą, nauką, muzyką, sztuką, sportem i historią. Każdy z tych elementów ma nadać przygotowywanym przez niego potrawom unikalną wartość.
|
|
|
|
18:30
|
Kolejne wyzwanie jakiego podejmuje się Jamie Oliver. Wspólnie z pochodzącym z Melbourne Tobiem, postanowili otworzyć pierwszą restaurację 'Fifteen' ('Piętnastkę') w Australii.
|
|
|
|
|
19:00
|
Między kasą a zapleczem 2
- odc. 9, Wielka Brytania 2012
Reż. Paul Walker
Wyk. Mark Addy jako Andy, Jane Horrocks jako Julie, Jason...
Druga seria przedstawiająca zabawne perypetia pracowników wyimaginowanego brytyjskiego supermarketu "Valco". Tu praca rozpoczyna się o świcie. Pracownicy biegają po terenie hali, przygotowując się na przybycie klientów. Mimo nawału pracy znajdują również czas na zwierzenie, plotki i poważne rozmowy o osobistych problemach. Bywa, ...
|
|
|
|
19:10
|
Najsłynniejsza polska cukierniczka, Bożena Sikoń, prezentuje widzom przepisy na słodkości, które widzowie mogą z powodzeniem samodzielnie przygotować w domu. Wśród jej propozycji są m.in. desery kwiatowe, ziołowe i owocowe. Każdy odcinek programu poświęcony jest odrębnemu produktowi, z którego można przygotować dwie pyszne ...
|
19:25
|
Tomasz Jakubiak po raz trzeci wyrusza w Polskę, aby odkrywać lokalne smaki i aromaty. Odwiedza różne miejsca i czerpie inspiracje z różnych produktów. Łączy nieznane tradycyjne smaki z kucharską maestrią. Tym razem prowadzący przypomina widzom o istnieniu krajowych serów pleśniowych, tradycyjnych jogurtów oraz doskonałych ...
|
|
|
|
19:20
|
Seria przybliża widzom tajemnice francuskich mistrzów kuchni. Ukazuje prestiżowe restauracje, charakterystyczne miejsca i przykłady prawdziwej art de la table. Ponadto widzowie otrzymają porcję porad kulinarnych pochodzących od najlepszych szefów kuchni, a także zobaczą najwspanialsze posiadłości należące do mieszkańców tego kraju.
|
|
|
|
|
19:30
|
Kontynuacja "Nagiego szefa". Przez dom najsłynniejszego brytyjskiego kucharza przewijają się przeróżni goście, od modelek, aż po magików. Wszyscy przychodzą z nadzieją na niezapomnianą ucztę...
|
|
|
|
19:55
|
Jola Słoma i Mirek Trymbulak uczą, jak gotować jedzenie w tani i zdrowy sposób. Prowadzący prezentują potrawy, które można przygotować na parze. W menu znajdą się dania główne i desery.
|
|
|
|
19:30
|
Trzecia odsłona serialu, w którym Janella Purcell i Gary Mehigan porównują ze sobą wiele wykluczających się teorii, dotyczących prawidłowego żywienia. W kolejnych odcinkach zasięgają opinii specjalistów. Często okazuje się, że nawet oni mają różne zdania na temat tego, co należy jeść.
|
|
|
|
|
20:00
|
Prawdopodobnie najlepiej nie mieć żadnych uwag co do sposobu gotowania Michaela Smitha, bo inaczej od mającego dwa metry wzrostu kucharza możecie nie dostać nawet deseru! W rzeczywistości Michael jest chyba jednym z najmilszych szefów kuchni, jakiego moglibyście spotkać, a podróżowanie z nim w tym programie pozwoli wam poznać prawie ...
|
20:25
|
Prawdopodobnie najlepiej nie mieć żadnych uwag co do sposobu gotowania Michaela Smitha, bo inaczej od mającego dwa metry wzrostu kucharza możecie nie dostać nawet deseru! W rzeczywistości Michael jest chyba jednym z najmilszych szefów kuchni, jakiego moglibyście spotkać, a podróżowanie z nim w tym programie pozwoli wam poznać prawie ...
|
|
|
|
20:00
|
Seria dokumentalna przybliżająca historię, właściwości i pochodzenie produktów takich jak czekolada, wino i Bourbon. Każdy odcinek poświęcony jest jednemu z nich. Widzowie poznają wiele ciekawostek związanych z tymi produktami. Odwiedzają amerykańską gorzelnię i fabrykę czekolady, dowiadują się, czemu wina z Nowego Świata ...
|
|
|
|
20:00
|
W trzeciej serii programu Anna Olson zaprasza do rodzinnej Kanady. Tutaj z przyjaciółmi winiarzami, farmerami, rzeźnikami rozmawia na temat jedzenia. Następnie z właściwym sobie spokojem przygotowuje potrawy, objaśniając dokładnie tajniki przepisów. Wśród potraw, które przyrządzi tym razem znajdą się m.in.: żeberka po wiejsku, ...
|
|
|
|
|
20:55
|
Seria przybliża widzom tajemnice francuskich mistrzów kuchni. Ukazuje prestiżowe restauracje, charakterystyczne miejsca i przykłady prawdziwej art de la table. Ponadto widzowie otrzymają porcję porad kulinarnych pochodzących od najlepszych szefów kuchni, a także zobaczą najwspanialsze posiadłości należące do mieszkańców tego kraju.
|
|
|
|
|
|
20:30
|
Twórcy serii zaglądają przez uchylone drzwi do kuchni w domach Europy i świata, aby odkryć różnorodność kultur i smaków. Poszukują regionalnych specjałów na targach i bazarach, odwiedzają lokalne wytwórnie serów i winiarnie i przyglądają się codziennym zajęciom rolników, rybaków, pasterzy i rzemieślników.
|
|
|
|
|
21:00
|
Street food to jedzenie przygotowywane w prowizorycznych ulicznych stoiskach, serwowane bezpośrednio przechodniom. Często te kramy są prawdziwymi kulinarnymi centrami miast. Ishai Golan zaprasza widzów w ekscytującą podróż po metropoliach świata, podczas której będzie odkrywał ich kulinarne oblicza. Podpowie, czego warto spróbować ...
|
|
|
|
21:00
|
Premiera - Gotuj i chudnij
- odc. 3, magazyn kulinarny, Wielka Brytania 2007
Wyk. Allison Fishman jako Herself - Hostess, Harry Eastwood...
Cztery prowadzące - Gizzy, Harry, Sal i Sophie - uczą bohaterki poszczególnych odcinków, jak przyrządzić ulubione potrawy tak, aby były one mniej tuczące. Widzowie przekonają się, że chcąc zrzucić zbędne kilogramy, nie trzeba rezygnować ze smacznych dań. Wystarczy użyć niskokalorycznych produktów.
|
|
|
|
21:00
|
|
|
|
|
|
21:30
|
Street food to jedzenie przygotowywane w prowizorycznych ulicznych stoiskach, serwowane bezpośrednio przechodniom. Często te kramy są prawdziwymi kulinarnymi centrami miast. Ishai Golan zaprasza widzów w ekscytującą podróż po metropoliach świata, podczas której będzie odkrywał ich kulinarne oblicza. Podpowie, czego warto spróbować ...
|
|
|
|
21:30
|
Premiera - Gotuj i chudnij
- odc. 4, magazyn kulinarny, Wielka Brytania 2007
Wyk. Allison Fishman jako Herself - Hostess, Harry Eastwood...
Cztery prowadzące - Gizzy, Harry, Sal i Sophie - uczą bohaterki poszczególnych odcinków, jak przyrządzić ulubione potrawy tak, aby były one mniej tuczące. Widzowie przekonają się, że chcąc zrzucić zbędne kilogramy, nie trzeba rezygnować ze smacznych dań. Wystarczy użyć niskokalorycznych produktów.
|
|
|
|
21:45
|
Czerwona obsesja
- film dokumentalny, Australia, Chiny, Francja, Wielka Brytania, Hongkong 2013
Reż. David Roach, Warwick Ross
Dokument opowiada o wpływie sytuacji ekonomicznej na ceny i jakość wina ze słynnego regionu Bordeaux. Autorzy omawiają też szanse i zagrożenia wynikające z rosnącego zainteresowania chińskich konsumentów. Rynek Państwa Środka jest większy niż rzeczywista podaż wina, co może doprowadzić do wzrostu cen lub spadku jakości tego ...
|
|
|
|
|
22:05
|
Znany szef kuchni Chuck Hughes udaje się w podróż po Meksyku. Chce odkryć niepowtarzalne, autentyczne smaki i aromaty. Przemierza cały kraj swoim dżipem, by w każdym odcinku odkryć inny meksykański region. Poznaje lokalne potrawy. Będzie przygotowywał steki, jadł z rybakami sashimi, gotował koniki polne i robił tortille na zboczu ...
|
|
|
|
22:00
|
|
22:25
|
Rick Stein swoim kamperem przemierza Hiszpanię. Według niego nie ma na świecie miejsca, gdzie lepiej przygotowuje się ryby. Odwiedza Galicję, która słynie ze znakomitych owoców morza. Tam odwiedzi ulubioną restaurację byłego króla Hiszpanii, w której spróbuje tortillas de patatas. Pojedzie również do Kraju Basków oraz regionu ...
|
|
|
|
|
|
|
22:35
|
Anthony Bourdain odwiedza Stany Zjednoczone, Europę i Azję. Zatrzymuje się w m.in. Londynie, Los Angeles, Montrealu, Sao Paulo i Tajpej. W każdym z miast spędza zaledwie 24 do 48 godzin. Czas ten przeznacza na wędrowanie szlakami i zaułkami, do których rzadko zaglądają turyści. Znany smakosz korzysta z pomocy mieszkańców ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23:20
|
Anthony Bourdain odwiedza Stany Zjednoczone, Europę i Azję. Zatrzymuje się w m.in. Londynie, Los Angeles, Montrealu, Sao Paulo i Tajpej. W każdym z miast spędza zaledwie 24 do 48 godzin. Czas ten przeznacza na wędrowanie szlakami i zaułkami, do których rzadko zaglądają turyści. Znany smakosz korzysta z pomocy mieszkańców ...
|
|
|
|
|
|
23:10
|
Annabel Langbein zaprasza amatorów smacznego jedzenia do Nowej Zelandii. W drugim sezonie programu prowadząca zaprezentuje widzom m.in. przepis na aromatyczną wołowinę z warzywami sezonowymi, turecką zupę panny młodej, błyskawiczne ciasto pomarańczowe oraz owocowy ponch w stylu retro.
|
|
|
|
|
|
|
23:30
|
W roku 1998 Hugh Fearnley-Whittingstall przeniósł się do River Cottage w hrabstwie Dorset. Jego celem była uprawa własnych owoców i warzyw oraz produkcja żywności i win.
|
|
|
|
23:40
|
Annabel Langbein zaprasza amatorów smacznego jedzenia do Nowej Zelandii. W drugim sezonie programu prowadząca zaprezentuje widzom m.in. przepis na aromatyczną wołowinę z warzywami sezonowymi, turecką zupę panny młodej, błyskawiczne ciasto pomarańczowe oraz owocowy ponch w stylu retro.
|
|
|
|
|
00:10
|
Tomasz Jakubiak po raz trzeci wyrusza w Polskę, aby odkrywać lokalne smaki i aromaty. Odwiedza różne miejsca i czerpie inspiracje z różnych produktów. Łączy nieznane tradycyjne smaki z kucharską maestrią. Tym razem prowadzący przypomina widzom o istnieniu krajowych serów pleśniowych, tradycyjnych jogurtów oraz doskonałych ...
|
|
|
|
00:00
|
Seria przybliża widzom tajemnice francuskich mistrzów kuchni. Ukazuje prestiżowe restauracje, charakterystyczne miejsca i przykłady prawdziwej art de la table. Ponadto widzowie otrzymają porcję porad kulinarnych pochodzących od najlepszych szefów kuchni, a także zobaczą najwspanialsze posiadłości należące do mieszkańców tego kraju.
|
00:10
|
Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite polskie sery "zagrodowe". Prowadzący rozmawia z gospodarzami o cechach charakterystycznych sera, jego właściwościach, a także o kulturze jego jedzenia. Dodatkowo radzi, jak znaleźć smaczny ser, zwraca uwagę na zapach, smak, a także sposób jego ...
|
|
|
|
00:10
|
Znany szef kuchni Andrzej Polan zabiera widzów w kulinarną podróż po wyjątkowych zakątkach Polski. Będzie gościć w gospodarstwach i domach ludzi, którzy żyją w zgodzie z naturą. Spotka się z miłośnikami pozamiejskiego życia, którzy pomogą mu odkrywać lokalne smaki. Ekipa programu odwiedzi m.in. Warmię, Mazury, Podlasie, ...
|
|
|
|
|
00:40
|
Tomasz Jakubiak po raz trzeci wyrusza w Polskę, aby odkrywać lokalne smaki i aromaty. Odwiedza różne miejsca i czerpie inspiracje z różnych produktów. Łączy nieznane tradycyjne smaki z kucharską maestrią. Tym razem prowadzący przypomina widzom o istnieniu krajowych serów pleśniowych, tradycyjnych jogurtów oraz doskonałych ...
|
|
|
|
00:30
|
Mistrz sztuki kulinarnej i autor książek kucharskich Hugh Fearnley-Whittingstall jest zwolennikiem żywności nieprzetworzonej.
Z okazji nadchodzącego lata Hugh i jego zespół z rezydencji River Cottage organizują jarmark. Pomagają im mieszkańcy Bristolu. Kulinarna ekipa gospodarza programu prezentuje uczestnikom wiele smakowitych ...
|
|
|
|
00:40
|
Znany szef kuchni Andrzej Polan zabiera widzów w kulinarną podróż po wyjątkowych zakątkach Polski. Będzie gościć w gospodarstwach i domach ludzi, którzy żyją w zgodzie z naturą. Spotka się z miłośnikami pozamiejskiego życia, którzy pomogą mu odkrywać lokalne smaki. Ekipa programu odwiedzi m.in. Warmię, Mazury, Podlasie, ...
|
|
|
|
|
1:10
|
Tomasz Prange-Barczyński mówi o winie. Widzowie poznają typologię wina. Uczą się odszyfrowywać informacje na etykietach. Ciekawostki z zakresu enoturystyki, czyli podróży szlakiem win.
|
1:20
|
Tomasz Prange-Barczyński opowiada historię wina w Kalifornii. Czteroodcinkowa seria prezentuje historię winiarstwa od pierwszych osadników przez czasy filoksery, prohibicji, odnowy winiarstwa w latach 60. XX wieku po degustację paryską z 1976 r. i czasy współczesne. Gospodarz programu mówi o gatunkach win, uprawach winogron i całej ...
|
|
|
|
1:25
|
Jola Słoma i Mirek Trymbulak uczą, jak gotować jedzenie w tani i zdrowy sposób. Prowadzący prezentują potrawy, które można przygotować na parze. W menu znajdą się dania główne i desery.
|
|
|
|
1:10
|
Wielcy szefowie kuchni stają do rywalizacji. Przy kuchennym blacie będą obierać, siekać, ubijać, ucierać, piec, gotować i smażyć, by popisać się swoimi nietuzinkowymi umiejętnościami i wygrać kulinarny pojedynek. W każdym z odcinków pojawi się dwóch mistrzów gotowania, którzy zmierzą się w trzech konkurencjach.
|
|
|
|
|
1:50
|
Seria przybliża widzom tajemnice francuskich mistrzów kuchni. Ukazuje prestiżowe restauracje, charakterystyczne miejsca i przykłady prawdziwej art de la table. Ponadto widzowie otrzymają porcję porad kulinarnych pochodzących od najlepszych szefów kuchni, a także zobaczą najwspanialsze posiadłości należące do mieszkańców tego kraju.
|
|
|
|
1:30
|
ABC GOTOWANIA
- odc. 5, magazyn kulinarny, Polska 2013
Prow. Marieta Marecka
Prowadząca program Marieta Marecka udziela praktycznych porad wszystkim amatorom gotowania.
|
|
|
|
|
|
|
2:00
|
Gospodarze programu, Grzegorz Kazubski i Robert Ciechomski, należą do grona najlepszych szefów kuchni w Polsce. W kulinarnej serii zdradzą widzom swoje tajemnice.
|
|
|
|
2:00
|
Gospodarze programu, Grzegorz Kazubski i Robert Ciechomski, należą do grona najlepszych szefów kuchni w Polsce. W kulinarnej serii zdradzą widzom swoje tajemnice.
|
|
|
|
2:00
|
Gospodarze programu, Grzegorz Kazubski i Robert Ciechomski, należą do grona najlepszych szefów kuchni w Polsce. W kulinarnej serii zdradzą widzom swoje tajemnice.
|
|
|
|
|
2:30
|
Nowe odcinki programu, którego gospodynią jest, jak w poprzedniej serii, Agnieszka Kręglicka. Zamiast brata towarzyszą jej różni goście. Razem gotują, ale również rozmawiają o dobrym jedzeniu i winie.
|
|
|
|
2:30
|
Nowe odcinki programu, którego gospodynią jest, jak w poprzedniej serii, Agnieszka Kręglicka. Zamiast brata towarzyszą jej różni goście. Razem gotują, ale również rozmawiają o dobrym jedzeniu i winie.
|
|
|
|
2:30
|
Nowe odcinki programu, którego gospodynią jest, jak w poprzedniej serii, Agnieszka Kręglicka. Zamiast brata towarzyszą jej różni goście. Razem gotują, ale również rozmawiają o dobrym jedzeniu i winie.
|
|
|
|
|
3:00
|
Mistrzowie i adepci sztuki kulinarnej uczą widzów swojej sztuki. Każdego miesiąca z tematycznych przepisów, nadesłanych przez widzów, wybranych zostanie 10 najciekawszych. Ich autorzy zostaną zaproszeni na warsztaty prowadzone przez m.in. Tomasza Jakubiaka i Adama Chrząstowskiego. W ten sposób amatorzy, miłośnicy dobrej kuchni, ...
|
|
|
|
3:00
|
Mistrzowie i adepci sztuki kulinarnej uczą widzów swojej sztuki. Każdego miesiąca z tematycznych przepisów, nadesłanych przez widzów, wybranych zostanie 10 najciekawszych. Ich autorzy zostaną zaproszeni na warsztaty prowadzone przez m.in. Tomasza Jakubiaka i Adama Chrząstowskiego. W ten sposób amatorzy, miłośnicy dobrej kuchni, ...
|
|
|
|
3:00
|
Mistrzowie i adepci sztuki kulinarnej uczą widzów swojej sztuki. Każdego miesiąca z tematycznych przepisów, nadesłanych przez widzów, wybranych zostanie 10 najciekawszych. Ich autorzy zostaną zaproszeni na warsztaty prowadzone przez m.in. Tomasza Jakubiaka i Adama Chrząstowskiego. W ten sposób amatorzy, miłośnicy dobrej kuchni, ...
|
|
|
|
|
3:30
|
Po raz pierwszy w historii telewizji wspólny program poprowadzi rodzeństwo - Agnieszka i Marcin Kręgliccy. "Para w kuchni" to program adresowany do wszystkich pragnących zgłębiać nowoczesną sztukę kulinarną, szukających inspiracji, chętnych do próbowania nowych smaków kuchni międzynarodowej oraz otwartych na eksperymenty ...
|
|
|
|
3:30
|
Po raz pierwszy w historii telewizji wspólny program poprowadzi rodzeństwo - Agnieszka i Marcin Kręgliccy. "Para w kuchni" to program adresowany do wszystkich pragnących zgłębiać nowoczesną sztukę kulinarną, szukających inspiracji, chętnych do próbowania nowych smaków kuchni międzynarodowej oraz otwartych na eksperymenty ...
|
|
|
|
3:30
|
Po raz pierwszy w historii telewizji wspólny program poprowadzi rodzeństwo - Agnieszka i Marcin Kręgliccy. "Para w kuchni" to program adresowany do wszystkich pragnących zgłębiać nowoczesną sztukę kulinarną, szukających inspiracji, chętnych do próbowania nowych smaków kuchni międzynarodowej oraz otwartych na eksperymenty ...
|
|
|
|
|
4:00
|
Jan Kuroń i Jakub Kuroń przedstawiają dania kuchni europejskiej związane ze znanymi postaciami i wydarzeniami. Dowiemy się m.in. jakie dania powstały dla Nelsona i Pawłowej i jakie tajemnice kryją się za nazwami potraw.
|
|
|
|
4:00
|
Jan Kuroń i Jakub Kuroń przedstawiają dania kuchni europejskiej związane ze znanymi postaciami i wydarzeniami. Dowiemy się m.in. jakie dania powstały dla Nelsona i Pawłowej i jakie tajemnice kryją się za nazwami potraw.
|
|
|
|
4:00
|
Jan Kuroń i Jakub Kuroń przedstawiają dania kuchni europejskiej związane ze znanymi postaciami i wydarzeniami. Dowiemy się m.in. jakie dania powstały dla Nelsona i Pawłowej i jakie tajemnice kryją się za nazwami potraw.
|
|
|
|
|
4:30
|
Teleturniej dla miłośników gotowania i zabawy, w którym rywalizują ze sobą dwie drużyny, złożone z szefów kuchni, dziennikarzy, krytyków kulinarnych i gwiazd. Prowadzi Paweł Loroch.
|
|
|
|
4:30
|
Teleturniej dla miłośników gotowania i zabawy, w którym rywalizują ze sobą dwie drużyny, złożone z szefów kuchni, dziennikarzy, krytyków kulinarnych i gwiazd. Prowadzi Paweł Loroch.
|
|
|
|
4:30
|
Teleturniej dla miłośników gotowania i zabawy, w którym rywalizują ze sobą dwie drużyny, złożone z szefów kuchni, dziennikarzy, krytyków kulinarnych i gwiazd. Prowadzi Paweł Loroch.
|
|
|
|
|
5:00
|
Warszawski restaurator Piotr Przykaza zaprasza do swoich sześciu lokali. Gospodarz przygotuje dwa dania z kuchni międzynarodowej. Poznamy tajniki potraw, aby je samodzielnie przygotowywać.
|
|
|
|
5:00
|
Warszawski restaurator Piotr Przykaza zaprasza do swoich sześciu lokali. Gospodarz przygotuje dwa dania z kuchni międzynarodowej. Poznamy tajniki potraw, aby je samodzielnie przygotowywać.
|
|
|
|
5:00
|
Warszawski restaurator Piotr Przykaza zaprasza do swoich sześciu lokali. Gospodarz przygotuje dwa dania z kuchni międzynarodowej. Poznamy tajniki potraw, aby je samodzielnie przygotowywać.
|
|
|
|
|
5:30
|
Kulinarno-rozrywkowy program o deserach. Prowadzący Jacek Sikora, absolwent francuskiej elitarnej szkoły mimów, prezentuje doskonałe przepisy z cukierni ojca i dziadka, modne nowoczesne desery oraz... kulinarne anegdoty.
|
|
|
|
5:30
|
Kulinarno-rozrywkowy program o deserach. Prowadzący Jacek Sikora, absolwent francuskiej elitarnej szkoły mimów, prezentuje doskonałe przepisy z cukierni ojca i dziadka, modne nowoczesne desery oraz... kulinarne anegdoty.
|
|
|
|
5:30
|
Kulinarno-rozrywkowy program o deserach. Prowadzący Jacek Sikora, absolwent francuskiej elitarnej szkoły mimów, prezentuje doskonałe przepisy z cukierni ojca i dziadka, modne nowoczesne desery oraz... kulinarne anegdoty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|