<< poprzedni odc.
BBC Lifestyle
Zapraszam do stołu: Wielka porcja 12
- odcinek 4
Zapraszam do stołu: Wielka porcja 12 odcinek 5
następny odc. >>
BBC Lifestyle
Zapraszam do stołu: Wielka porcja 12
- odcinek 6
|
||||
2020-01-23
12:55 |
|
|||
Pięcioro nieznających się uczestników programu przygotowuje ucztę w niepowtarzalnym stylu. Po każdym z pięciu przyjęć goście oceniają zmagania gospodarza, a osoba, która zdobędzie najwięcej punktów, dostaje 1000 funtów. Na ocenę wpływ ma nie tylko menu, lecz także panujący na spotkaniu nastrój i sposób zaserwowania dań. Zawodnicy zapraszają kamery do swojego domu i wyjawiają kulinarne sekrety. |
||||
Program przeznaczony dla widzów od lat 7. | ||||
Czas trwania: | 2 h 00 min | |||
Poprzedni i następny program na kanale BBC Lifestyle.
BBC Lifestyle
2020-01-23 (czwartek) 11:55
Masterchef: Zawodowcy 8
- odcinek 13
Po raz ósmy rozpoczynają się poszukiwania kucharza, który zdobędzie mistrzostwo w swojej profesji. Przez kolejne tygodnie kandydaci do tego tytułu przejdą trudne eliminacje, po których wyłoniony zostanie zwycięzca konkursu. Wyniki starań uczestników oceni surowe jury.
BBC Lifestyle
2020-01-23 (czwartek) 14:55
Kuchenne koszmary USA 2
- odcinek 5
Surowy profesjonalista, uhonorowany przez Michelin szef kuchni, Gordon Ramsay, z pasją pomaga amerykańskim jadłodajniom. Podobnie jak niektóre brytyjskie lokale, nie prosperują one zbyt dobrze.
Polecamy |
||
|
BBC CBeebies
2024-05-21 13:25 |
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa...
|
|
BBC CBeebies
2024-05-21 4:35 |
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa...
|
|
PULS 2
2024-05-21 13:10 |
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa...
|