Przysmaki Jamesa Martina - Grzyby   odcinek 3

2010-06-02
23:20
BBC Lifestyle

Wielka Brytania 2002  

Gospodarzem programu jest James Martin, który pełni rolę przewodnika po półkach w delikatesach. Każdy odcinek poświęcony jest konkretnemu tematowi - od serów, przez oliwę z oliwek, chleb i grzyby, aż po miód. Gospodarz pokazuje jak samemu przygotować oryginalne produkty i dodatki, jakich próżno szukać w dużych, sieciowych supermarketach. Wśród jego przepisów nie zabraknie marynowanych warzyw, wędlin, oryginalnych serów, pysznych makaronów i aromatycznych oliw. James Martin odwiedza z kamerą producentów zdrowej i smacznej żywności, pokazując ich pracę na farmach i w małych fabryczkach. Przekonuje, że potrawy przygotowane ze świeżych, lokalnie produkowanych składników będą mieć niepowtarzalny smak.

Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 27 min
 

Poprzedni i następny program na kanale BBC Lifestyle.


<< 22:55 - Dzień wolny Chucka

BBC Lifestyle
2010-06-02 (środa) 22:55

Dzień wolny Chucka - odcinek 13

23:50 - Kuchenne koszmary USA >>

BBC Lifestyle
2010-06-02 (środa) 23:50

Kuchenne koszmary USA - odcinek 2

Stanowczy i uhonorowany przez Michelin szef kuchni Gordon Ramsay dzięki profesjonalizmowi i pasji pomaga teraz amerykańskim jadłodajniom.



Wyraź swoją opinie na temat tego programu.

 
Tytuł
 
Treść
 
Podpis
 
Prosze przepisać kod z obrazka w poniższe pole.
 
 

Dodaj opinię

 

Polecamy

     
Disney Channel
2025-05-20
00:35
4 / 10
Troje licealistów, pracujących potajemnie jako drużyna superbohaterów GhostForce, walczy ze złośliwymi duchami, które nawiedzają ich miasto. Niektóre z nich stają się...
PULS 2
2025-05-20
19:45
7 / 10
Masza to energiczna i ciekawa świata kilkuletnia dziewczynka, która regularnie pakuje się w kłopoty. Jej przyjacielem jest dobroduszny Niedźwiedź, zawsze gotowy ją chronić...
PULS 2
2025-05-20
23:00
8 / 10
Kontynuacja przeboju kasowego z 1984 roku. Sarah Connor (Linda Hamilton) przebywa w zakładzie dla obłąkanych. Jest przekonana, że w przyszłości maszyny zawładną światem, a...