<< poprzedni odc.

TV 6
2015-12-12 (sobota) 13:30

Australijskie rekordy Guinnessa - odcinek 1

Widzowie zobaczą bicie rekordów w różnych dziedzinach, m.in. rzut sprzętem domowym, picie soku pomidorowego na czas, przebijanie się przez dziesięć par zamkniętych drzwi oraz rozbijanie melonów. Nieznane są granice ludzkich możliwości.

Australijskie rekordy Guinnessa   odcinek 2

następny odc. >>

TV 6
2015-12-19 (sobota) 14:10

Australijskie rekordy Guinnessa - odcinek 3

Widzowie zobaczą bicie rekordów w różnych dziedzinach, m.in. rzut sprzętem domowym, picie soku pomidorowego na czas, przebijanie się przez dziesięć par zamkniętych drzwi oraz rozbijanie melonów. Nieznane są granice ludzkich możliwości.

2015-12-12
14:00
TV 6

Australia 2009  

Widzowie zobaczą bicie rekordów w różnych dziedzinach, m.in. rzut sprzętem domowym, picie soku pomidorowego na czas, przebijanie się przez dziesięć par zamkniętych drzwi oraz rozbijanie melonów. Nieznane są granice ludzkich możliwości.

Program przeznaczony dla widzów od lat 12.
Program nadawany w języku polskim.
 

Poprzedni i następny program na kanale TV 6.


<< 13:30 - Australijskie rekordy Guinnessa

TV 6
2015-12-12 (sobota) 13:30

Australijskie rekordy Guinnessa - odcinek 1

Widzowie zobaczą bicie rekordów w różnych dziedzinach, m.in. rzut sprzętem domowym, picie soku pomidorowego na czas, przebijanie się przez dziesięć par zamkniętych drzwi oraz rozbijanie melonów. Nieznane są granice ludzkich możliwości.

14:30 - Mistrz kuchni: Juniorzy >>

TV 6
2015-12-12 (sobota) 14:30

Mistrz kuchni: Juniorzy - odcinek 11

Młodzi amatorzy gotowania z całej Wielkiej Brytanii prezentują swoje kulinarne umiejętności, doskonalą technikę i ubiegają się o tytuł mistrza kuchni wśród jurorów. W konkursie biorą udział chłopcy i dziewczęta w wieku od 9 do 12 lat. Gospodarzami programu są szef kuchni, restaurator i prowadzący "MasterChefa" - John Torode ...



Wyraź swoją opinie na temat tego programu.

 
Tytuł
 
Treść
 
Podpis
 
Prosze przepisać kod z obrazka w poniższe pole.
 
 

Dodaj opinię

 

Polecamy