<< poprzedni odc.
BBC Earth
Z miłości do mięsa
- odcinek 2
Z miłości do mięsa odcinek 3 |
||||
2018-02-07
1:05 |
|
|||
Matthew Evans, popularny australijski szef kuchni a obecnie rolnik i hodowca, sprawdza, skąd pochodzą duże ilości mięsa oraz czy konsumenci wiedzą, w jakich warunkach żyją zwierzęta hodowlane. Australijski rolnik i hodowca Matthew Evans opowiada o procesie powstawania steków. Dowiaduje się w jakich warunkach hodowane jest bydło oraz jak bardzo niszczący wpływ na środowisko mają hodowle przemysłowe. |
||||
Program przeznaczony dla widzów od lat 12.
![]() |
||||
Czas trwania: | 1 h 10 min | |||

Poprzedni i następny program na kanale BBC Earth.

BBC Earth
2018-02-07 (środa) 00:00
Cała prawda o alkoholu
Brytyjski lekarz Javid Abdelmoneim ukazuje wpływ napojów wyskokowych na nasz organizm i ryzyko, jakie wiąże się z ich spożywaniem. Aby zaprezentować szkodliwość alkoholu, sięga po wyniki najnowszych badań. Wyjaśnia m.in., dlaczego niektórzy ludzie upijają się szybciej. Weryfikuje również powszechną opinię, że picie wina jest ...
BBC Earth
2018-02-07 (środa) 2:15
Siły natury
- odcinek 3
Widzowie zobaczą magiczny świat stworzony przez wodę w Republice Dominikany oraz małe kozice.
![]() Polecamy ![]() |
||
![]() |
BBC CBeebies
2025-07-26 5:15 |
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Kino Polska
2025-07-26 16:20 |
Sprawa się rypła
- komedia
6 / 10
W jednej z podkarpackich wsi, w gospodarstwie Placka (Franciszek Pieczka) odbywa się uroczystość setnych urodzin babci Plackowej. Niedługo po tym staruszka umiera. Wkrótce po...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
AXN Black
2025-07-26 20:00 |
7 / 10
Dalsze losy Johna Nolana, który po drastycznej zmianie stylu życia zaczyna od nowa i realizuje swoje marzenie o zostaniu policjantem w Los Angeles. Jako najstarszy nowicjusz...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |