<< poprzedni odc.
Da Vinci
Pożywienie jutra
- odcinek 2
Pożywienie jutra odcinek 3-ost.
następny odc. >>
Da Vinci
Pożywienie jutra
- odcinek 1
|
||||
2020-01-29
22:00 |
|
|||
Produkcja żywności jest jedną z najprężniej rozwijających się dziedzin. Wykorzystuje modyfikacje genetyczne oraz najnowsze metody uprawy. Eksperci z jej zakresu proponują na obiad specjalne grzyby, na przekąskę owady oraz inne nietypowe potrawy. |
||||
Program przeznaczony dla widzów od lat 12. | ||||
Czas trwania: | 50 min | |||
Poprzedni i następny program na kanale Da Vinci.
Da Vinci
2020-01-29 (środa) 20:45
Renesans bez tajemnic - Piekło, węże i giganci
- odcinek 4-ost.
Krytyk sztuki - Waldemar Januszczak - rzuca wyzwanie tradycyjnym poglądom na źródła renesansu. Przygląda się wpływom belgijskich artystów i prezentuje dzieła wielkich artystów, takich jak: Van Eyck, Memling, Van der Weyden, Cranach, Riemenschneider i Durer.
Da Vinci
2020-01-29 (środa) 23:15
A to wiesz? - Ciastka i ciasteczka, jakich nie znacie
Program prezentujący najnowsze osiągnięcia w dziedzinie technologii i badań, z którego widz dowie się, czy dreszcze wytwarzają ciepło, który sport zwiększa wydolność układu odpornościowego oraz jakimi roślinami można rozświetlić dom.
Wyroby cukiernicze nie tylko dobrze wyglądają i smakują. Ich produkcja wymaga łączenia ...
Polecamy |
||
|
BBC CBeebies
2024-05-02 13:25 |
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa...
|
|
TVP 1
2024-05-02 1:25 |
Likwidator
- film sensacyjny
5 / 10
Z konwoju FBI zostaje odbity jeden z najbardziej niebezpiecznych bossów narkotykowych, Gabriel Cortez (Eduardo Noriega). W pościg za nim ruszają wszystkie jednostki sił...
|
|
teleTOON+
2024-05-02 14:10 |
Oggy i karaluchy: Nowe pokolenie
- serial animowany
5 / 10
Niebieski kot Oggy mieszka na przedmieściach i stara się prowadzić spokojne życie. Jego kumpelką jest radosna słonica Piya. Ci dwoje cały czas wikłają się w szalone...
|