Jak to jest zrobione? - Kajdanki/Ciastka z jagodami/Deski rozdzielcze/Gliniane naczynia |
||||
2013-04-17
1:00 |
|
|||
Nowa seria odcinków programu, w którym dowiemy się wszystkiego na temat powstawania przedmiotów otaczających nas w codziennym życiu. Podpatrujemy, jak powstają przedmioty, z którymi mamy do czynienia na co dzień. W programie o produkcji teleskopów, liczników elektryczności i sera pleśniowego Blue Stilton. |
||||
Program nadawany w języku polskim. | ||||
Czas trwania: | 24 min | |||
Poprzedni i następny program na kanale Discovery Science.
Discovery Science
2013-04-17 (środa) 00:30
Tajniki techniki
- odcinek 10
Karol Wójcicki spotyka się z wynalazcami i twórcami nowatorskich technologii z całego świata oraz prezentuje naukowe ciekawostki i futurystyczne projekty. W drugiej serii cyklu widzowie poznają odpowiedź między innymi na pytanie, czy zdobycze biomedycyny pozwolą ludziom niepełnosprawnym sterować wózkami inwalidzkimi siłą umysłu. ...
Discovery Science
2013-04-17 (środa) 1:30
Jak to jest zrobione? - Plastry na odciski/Krajalnice/Ostrygi/Wiatrowskazy
Nowa seria odcinków programu, w którym dowiemy się wszystkiego na temat powstawania przedmiotów otaczających nas w codziennym życiu.
Kulisy powstawania przedmiotów, z którymi mamy do czynienia w codziennym życiu. W tym odcinku o produkcji krajalnic do wędlin i serów, wiatrowskazów i opakowań lekarstw.
Polecamy |
||
|
BBC CBeebies
2024-04-29 22:05 |
7 / 10
Perypetie wyjątkowego superbohatera - ziemniaka zwanego Superpyrą, który walczy ze złem każdej nocy po zamknięciu supermarketu. Na korytarzach wbrew pozorom dalej toczy się...
|
|
Disney Channel
2024-04-29 23:35 |
6 / 10
Losy pozornie przeciętnej rodziny. Jednak jej członkowie to Chłopak, Dziewczyna, Pies, Kot, Mysz i Kawałek Sera. Serial "Dziewczyna, chłopak, itd" to komediowe podejście do...
|
|
AXN Black
2024-04-29 2:50 |
6 / 10
Grecja. Na obszarze przygranicznym znajdują się dwa obozy wojskowe. Ich dowódcy toczą między sobą specyficzną wojną. Jeden z nich to surowy pułkownik Lefteris Goulas...
|