Fabryki smaku - Baza dla bezy   odcinek 21

2021-01-26
15:00
National Geographic

Kanada 2013  

Kulisy powstawania produktów spożywczych. Za każdą paczką chipsów, tabliczką czekolady czy kromką chleba kryje się linia produkcyjna. Tym razem widzowie poznają kolejne etapy produkcji batona owsianego i chlebowego placka. Na zakończenie zaś dowiedzą się, co dzieje się z plastrami ziemniaków zanim trafią one do paczek jako karbowane chipsy.

Program przeznaczony dla widzów od lat 12.
Czas trwania: 30 min
 

Poprzedni i następny program na kanale National Geographic.


<< 00:00 -

National Geographic
(czwartek) 00:00



00:00 - >>

National Geographic
(czwartek) 00:00





Wyraź swoją opinie na temat tego programu.

 
Tytuł
 
Treść
 
Podpis
 
Prosze przepisać kod z obrazka w poniższe pole.
 
 

Dodaj opinię

 

Polecamy

     
BBC CBeebies
2024-04-30
21:20
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa...
Kino Polska
2024-04-30
4:15
Okna, okna - komedia
5 / 10
Wojtek (Wojciech Solarz) całymi dniami przesiaduje na leśnej ambonie. Mężczyzna wraz z innymi leśniczymi tropi głuszce, które regularnie plądrują okoliczne wioski i...
Tele 5
2024-04-30
4:00
6 / 10
Serial o niemieckich policjantach, którzy patrolują autostradę wiodącą ze wschodu na zachód Europy. W swojej pracy spotykają przemytników, handlarzy narkotyków i wiele...
     

X