<< poprzedni odc.
TVN Style
66 - co nas szokuje
- odcinek 6
66 - co nas szokuje odcinek 7
następny odc. >>
TVN Style
66 - co nas szokuje
- odcinek 8
|
||||
2013-04-18
10:40 |
|
|||
Czas na najbardziej szokujący ranking w TVN Style. Jedzenie śmieci, seks grupowy, połykanie tasiemca, nietypowe pogrzeby i ekscentryczne zachcianki bogaczy. Widzów czeka prawdziwa jazda bez trzymanki. |
||||
Program przeznaczony dla widzów od lat 12. | ||||
Program nadawany w języku polskim. | ||||
Poprzedni i następny program na kanale TVN Style.
TVN Style
2013-04-18 (czwartek) 9:40
Kuchenne rewolucje 5 - Restauracja Campo di Fiori, Nowy Sącz
- odcinek 7
Magda Gessler odwiedza restauracje wymagające zmian i na cztery dni staje się tam szefem. Próbuje potraw, testuje umiejętności personelu i sprawdza higienę pracy. Potem na dwa dni zamyka lokal i wprowadza poprawki.
Magda Gessler przyjmuje zaproszenie do restauracji Campo di Fiori w Nowym Sączu, którą zarządza pan Piotr. Ponieważ ...
TVN Style
2013-04-18 (czwartek) 11:10
Najsztub słucha 2 - Magda Gessler
- odcinek 1
Piotr Najsztub zaprasza na kolejną serię swojego programu, w którym gościć będzie kontrowersyjne gwiazdy. Prowadzący lubi szokować swoich gości i widzów nietuzinkowymi pytaniami. W drugim sezonie nie zabraknie emocji i naprawdę intymnych zwierzeń. Na pierwszy ogień pójdzie Magda Gessler, która zdradzi czy lubi oglądać filmy ...
Polecamy |
||
|
Disney Channel
2024-05-03 22:50 |
5 / 10
Rodzina Cricketa Greena przeprowadza się ze wsi do wielkiego miasta. Ich próby dostosowania się do nowego otoczenia dostarczą wielu śmiesznych sytuacji.
|
|
TVP 1
2024-05-03 13:55 |
8 / 10
Przełom lat 60. i 70. XVII w. Ku wielkiemu żalowi przyjaciół pułkownik Michał Wołodyjowski (Tadeusz Łomnicki) po śmierci narzeczonej wstępuje do klasztoru. Zagłoba...
|
|
Cinemax2
2024-05-03 22:25 |
Jak tam Katia?
- film obyczajowy
7 / 10
35-letnia Anna (Anastasiya Karpenko) jest samotną matką, a na życie zarabia, pracując jako kierowca karetki. Mieszka w niewielkim i niewygodnym mieszkaniu z dwunastoletnią...
|